Over Tomfin

Geweldige software voor geweldige ondernemers

Het tomfin team biedt reeds 24 jaar professionele diensten aan KMO’s.  Wij bouwen geweldige producten om uw zakelijke problemen op te lossen.  Onze producten zijn ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven die hun prestaties willen optimaliseren.
Wij geloven in de groei van bedrijven door juiste optimalisatie en digitalisering van de bedrijfsprocessen. Door het efficiënter maken van de bedrijfsactiviteiten, bent u in staat sneller in te spelen op de markt en zijn opportuniteiten. Net dat stapje voor zijn op de concurrentie, daar doen we het voor ! We doen hiervoor beroep op jarenlange expertise van Tomfin aangevuld met ODOO.

Als softwareconsultant analyseert Tomfin je uitdagingen, noden en bedrijfstoepassingen en dit om je strategisch ICT-advies te kunnen geven over de toekomst van jouw onderneming. We bepalen of je bedrijfssoftware geoptimaliseerd kan worden of dat je nood hebt aan een nieuw softwarepakket en adviseren je bij de keuze ervan. We kunnen je productiviteit verhogen door onze modules als all-in-one-oplossing aan te bieden. Als expert configureren we alles op maat van jouw bedrijf.
Ons team